Torej novo leto je že dolgo tu.Toda kdor čaka tudi dočaka in evo jaz spet pišem.

Dolgo sem razmišljala, kaj naj s tem blogom? Naj ga zbrišem, samo pustim, naj si naredim nov blog? Verjetno bom pisala naprej toda z nekaj spremembami. Želim manj oseben blog. Morda več tujih zgodb ali pa bolj obarvan s predstavitvijo Islama ali Egipta.

Če pišeš preveč osebn blog se ti zgodijo dobre stvari, ampak tudi nekaj slabih. Več krat se mi je zgodilo v Sloveniji in celo na Hrvaškem, da so k meni pristopile nepoznane osebe z vprašanjem , če sem jaz Bata? Priznam to je prijeten občutek in s tem ni nič narobe prav nasprotno, fajn se mi je zdelo… Toda problem postane, ko se določeni ljudje ne znajo ustaviti tukaj ampak se ti enostavno vrinejo v tvoje življenje in zato, ker vedo vse o tebi si domišljajo, da so tvoji dobri prijatelji in potem imaš kar naenkrat nekoga, tujo osebo s katero nimaš absolutno nobene zgodovine, stalno prisotno v svojem življenju.Na enkrat se ta oseba celo v Egiptu čisto slučajno znajde prav tam kot ti in te stalno kliče in dobesedno nadleguje!

No tega si ne želim več dožveti in to je bil razlog, da sem nehala pisati za tako dolo časa. To je kratko pojasnilo za za tiste, ki ste me pogrešali in me imate radi.

Pa še nekaj za tiste,ki me ne marate samo toliko, da vam polepšam dan, to leto se mi je sesulo življenje nekdo meni zelo ljub je zbolel za rakom in za mano in pred mano najverjetneje, so težki časi. No toliko na kratko. Upam, da je kdo od hejtarjev ravnokar doživel orgazem. Sedaj pa grem pisati naslednji blog, ki bo imel tudi branja vredno vsebino upam.

 • Share/Bookmark
 


Komentarji

 1. 1
  Marjeta
  31/10/2016 ob 9:01 AM

  Pozdravljena,hvala ,ker si se vrnila. To je eden najbolj srčnih in z dušo pisanih blogov.Le naprej,vse se zgodi z upanjem ,da bo dobro

 2. 2
  mimmy
  03/11/2016 ob 12:08 PM

  Kot da bi dobri decembrski možje prišli bolj zgodaj. Vrnila sta se namreč dva od mojih najljubših blogerjev! Vse dobro želim še naprej!

 3. 3
  nani
  05/11/2016 ob 12:29 PM

  Res sem vesela, da si se vrnila. Zelo rada prebiram tvoj blog in se veselim nadaljevanja.

 4. 4
  batabata
  20/11/2016 ob 11:40 PM

  Hvala <3

 5. 5
  Diana
  05/01/2017 ob 11:57 AM

  Joj, kako sem vesela, ko vidim, da ponovno objavljaš. Zares izredno, izredno vesela. Ne samo, da nas informiraš o tebi ljubem življenju, to pišeš na takšen način, da te potegne vase.

  Lep dan in veliko blogerskih zapisov še.

Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank