Jupiiii! Evo mene končno! Sicer pričakujem, da se bo sedaj počasi vse zopet normaliziralo. Otroka sta kar se zdravja tiče malce boljša, ne pa še povsem zdrava. Med tem pa ta veliki sine pridno sedi za knjigami, saj je sedaj izpitno obdobje in obljubil mi je, da bo rezultat 95%. Sicer težko verjamem, toda pustimo se presenetiti.

Čisto novo je tudi to, da so nam pred tremi dnevi namontirali klimatske naprave v spalnice in spanje je postalo pravi užitek. Sicer pa so se tudi nasplošno temperature v teh dneh zelo znižale. Tako, da vreme je v teh dneh prijetno.

Včeraj pa sem imela obisk iz Slovenije.Obiskali sta me dve prijetni dekleti ene sicer od prej nisem poznala sem pa  zelo vesela, da sem jo spoznala ob tej priliki med tem ko je druga od deklet Urša, že več letna prijateljica, ki sedaj sicer leto in pol živi v Sloveniji, pred tem pa je več let živela v Sharm el Shaiku.

Zakaj to sploh pišem?

Zato, ker je včeraj Urša z svojo pojavo name naredila tako močan vtis, da sem še vedno vsa navdušena. Punca je namreč od takrat, ko sem jo zadnjič videla izgubila kar 40 kg!! Bravo!!!

Spremenila pa se ni samo fizično ampak tudi duševno saj prav izžareva pozitivno energijo!

Zaključek.

Bom in zmorem…ker sem tudi sama tukaj v Egiptu iz postavne dekline postala prava hruška debeluška mi je njen obisk res dobro del. Predvsem v smislu, da malo “pospravim podstrešje” in se vzamem v roke ter končno naredim nekaj zase, inshallah.

Pospravim podstrešje pa sem napisala predvsem zato, ker sem v srednji šoli imela dietetiko in hranoslovje vedno odlično. Teoretično še danes obvladam vse diete in prehrambeno piramido, sestavo jedilnikov in sploh vsega, kar se zdravega prehranjevanja tiče med tem, ko v praksi sem totalna nula. Ma kaj nula v minus grem…

Zato hvala obema puncama za obisk in ker voljo imam  bo najbolje, da grem kar od besed k dejanjem.

Torej bata hujša ;)

 • Share/Bookmark
 


Komentarji

 1. 1
  Urša
  06/06/2010 ob 1:38 PM

  Sabina, res si krasna! Zahvaljujem se ti za izredno gostoljubnost in prelepe besede, ki sem jih prebrala sedaj! Veseli me, da ti je moj obisk dobro del! Moja selitev nazaj v Egipt pa nama bo omogočala skupne treninge :) Kooomaj čakam! Preden se vrnem v moj dom, Egipt, pa shujšam še 20kg tako, da ti bom še v večjo spodbudo :) :) Inshallah. Se vidimo kmalu! Pozdrav tvoji prijetni družini!!!

 2. 2
  batabata
  16/06/2010 ob 2:06 AM

  Urša vedno te bom vesela! In ja… obupno rabim nekoga, ki me bo spodbujal, da naredim kaj dobrega tudi zase in da morda skupaj športava. Komaj čakam… Sami mi namreč ne uspeva najbolje :(

  Hvala za pozdrave in lepe besede in seveda pozdrave vračam tudi tvoji družini in prijateljici Vesni.

  lp bata

 3. 3
  Urša
  22/11/2010 ob 12:00 PM

  Sabina…kmalu se vidimo! Komaj čakam!

  Hvala in lep pozdrav do takrat :)

Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank