Končno preseljena :)

No sicer je še nekaj malenkosti za urediti toda, glavnina pa je že na svojem mestu in življenje se je normalizirao.

Danes se oglašam bolj na hitro in moram povedati, da se je v času moje odsotnosti z bloga zgodilo, kar precej stvari, ki so vredne opisa, tako, da čaka me veliko pisanja.

Takoj v naslednjem blogu vas povabim k sebi domov…

sedaj pa bi se najprej rada javno zahvalila trem krasnim “dekletom” , ki so me v tem času obiskale.

Nada,

Tvoja neizmerna dobrota in razdajanje mi je dalo veliko misliti! Si živ dokaz, da materinska ljubezen res ne pozna meja. Upam, da mi bo še kdaj v prihodnosti dano posedeti s teboj. Tvojo čebelico poljubim v mislih vsak večer…

Blanka,

Želim ti, da bi bila nova pot, ki si jo izbrala uspešna, srečna ter polna ljubezni. Seveda pa si želim tudi, da se boš vedno z veseljem vračala k nam v Egipt, ki je sedaj hočeš nočeš tudi del tebe. Naslednjič ko prideš, verjemi mi, da bova nadoknadili vse in še več tistega česar zaradi obojestranskih obveznosti tokrat nisva mogli.

Khadija,

Hvala za prečudovito izkušnjo bordanja na peščenih sipinah. Morda bi bila to tudi dobra tema za blog ;)

In seveda hvala za res prijetno druženje!

Vsem trem se javno zahvaljujem za slovensko vzdušje, ki ste ga prinesle k meni in seveda za čas, ki ste si ga utrgale zame. Vrata mojega doma pa seveda upam, da veste so ostala odprta…

Se beremo in komentiramo do naslednjega snidenja, inshallah. ;)

lp bata

 • Share/Bookmark
 


Komentarji

 1. 1
  Khadija
  08/05/2010 ob 5:12 PM

  Draga Sabina! Najlepša hvala, ker si naju sprejela v svoj dom in nama omogočila spoznati tvojo čudovito družino. Ves čas najinega druženja mi je bilo zelo prijetno, kot da se poznave že zeloooooo dolgo! Žal mi je da nama je bil čas tako skopo omejen. No, pa bo več časa naslednjič …inshallah! Uživala sem v družbi tvojih otrok. Čudoviti so! Upam, da se bomo še srečali in preživeli ves časa skupaj. Poljubček tvojima najmlajšima in prisrčen pozdrav ostalim!

 2. 2
  Masreya
  09/05/2010 ob 5:09 PM

  Preselila si se! Alf mabrouk!!! Vem, da je kar dolgo trajalo in da si tezko cakala. Sama sem se selila ze kar nekajkrat v zivljenju in lahko si samo predstavljam, kaksen projekt je to ob sestclanski druzini. Tudi jaz, kot Khadija, imam obcutek, da se ze dolgo poznava. Zelo me veseli, da si imela obiske iz Slovenije. Sem ti kar malo fous :) Tukaj v Sharmu nasa mala slovenska druzbica pocasi a vztrajno raste. A ni to fino?

 3. 3
  nada
  10/05/2010 ob 12:06 PM

  Biti Življenje

  Tvoja ušesa so poslušala, tvoje oči so gledale, tvoja usta so govorila. Na nebo so prihajale prve zvezde. In jaz sem gledala tvoje veselje.

  Potem najina skrinost. Poglej v večerno nebo in si izberi zvezdo. Takrat se prosim spomni, da vedno mislim nate.

  Prišel je trenutek, ko ga razum v svoji treznosti ne razume. Biološka onemoglost, rastoče malodušje, zagrenjena molčečnost. In trpljenje ni imelo več besed. Duša hoče tebe, o Bog! Prosim Njega, da zdržim in name ne pošlje vso človeško bedo. Ena sama misel, kako na pot, da najdem belo cesto, ki vodi do tebe. Ko tako ubogo hodim po poti življenja, pred seboj zagledam rumeno zvezdo. Molče jo prosim naj mi pomaga. In ona je to razumela. Začela sem se pogovarjati. Vsak dan. Vsako noč. In danes? Danes sem te lahko ponovno objela. Tu sem pri tebi in ti si z menoj.

  Ko pride čas, ti povem, veš, k nama je prišla tudi rumena zvezda. Razkrila mi je svojo notranjo moč in me popeljala h koreninam človeške kulture.

  V tihi noči ponovne nade te v sanjah prosim, ne zapusti naju.

  V odgovor, na rane sem ti nalila olja in dvoje solz.

  Hvali ti!

 4. 4
  Techka
  12/05/2010 ob 7:16 PM

  Jeeee, bata je je (bo) vrnila! :-)

  Lepo da ste se preselili… In komaj čakam nove zapise.

  Pozdravček iz Slovenije!!!

 5. 5
  Techka
  12/05/2010 ob 7:16 PM

  Jeeee, bata se je (bo) vrnila! :-)

  Lepo da ste se preselili… In komaj čakam nove zapise.

  Pozdravček iz Slovenije!!!

 6. 6
  nevenkanevenka
  13/05/2010 ob 7:04 AM

  Selitev je velik projekt. Upam, da si boste ustvarili prijeten domek, ki bo dobro deloval na počutje. Tudi jaz čakam, kaj nam boš novega napisala. Lep pozdrav.

 7. 7
  blanka
  16/05/2010 ob 10:57 PM

  Draga moja Sabina,

  solze mi polzijo po licih…hvala tebi Sabina, brez tebe, bi moje prvo bivanje v Kairu bilo precej težje… Razkazala si mi Kairo, del Kaira, kakor ga vidiš ti in mi razodela miselnost …in še in še…. Najin dan mi je bil všeč…in insallah, naslednjič pride na vrsto razvajanje v klubu….Sva si ga res zaslužili…Pridna si in vsak ti čas, da zmoreš vse to s svojo veliko družino in ja egipčansko delavnostjo…predvsem mislim, na izdelovalvca bambusa..:-) je končal??? Hvala, ker sem bila del tvoje družine, in da si z menoj in mojim možem delila svoj najljubši kotiček…

  Ostani zdrava, objem tebi, pozdrav tvoji družini, tudi tašči!!! In poljubček za malo Samio…

  Blanka

  P.s. odštevam 6 tedenski rok!!!

 8. 8
  blanka
  16/05/2010 ob 11:11 PM

  Sem ti povedala da imaš čudovit dom!!!!

  Blanka

 9. 9
  batabata
  26/05/2010 ob 9:10 PM

  Vsem lahko rečem samo še enkrat hvala!! Besede namreč nikdar ne bodo mogle opisati občutkov…

  Hvala!

Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank