• Share/Bookmark
 


Komentarji

 1. 1
  batabata
  24/05/2009 ob 6:55 PM

  Fotografije so posnete v Egiptu niso pa avtorske. Ker krozijo ze dalj casa po e-mailu avtorja ne poznam…

 2. 2
  tunatuna
  24/05/2009 ob 7:25 PM

  berem tvoj blog že od prve objave, in ko sem danes spet naletela nanj sem prebrala vse za nazaj kar še nisem, ker včasih malo pozabim, ampak zdaj sem te dodala kar med redno brane, da te ne bom več iskala ampak samo še brala.

  tvoje pisanje je res ful zanimivo, kr tko naprej ;)

 3. 3
  batabata
  24/05/2009 ob 8:39 PM

  O hvala…:) tuki pride tisti smesko very happy.

  Mal se se lovim ves… ne znajdem se na tem portalu tako, da se starih vsebin nisem preselila… Nimam pojma tudi kje in koga vprasat za pomoc? Skratka ne znajdem se vsaka pomoc dobrodosla…pol bom pa tud kaj vec lahko objavila.

  Se prej pa pokukam se k tebi…:)

 4. 4
  tunatuna
  24/05/2009 ob 10:01 PM

  pomagam ti lahko samo tako, da ti pokažem kdo in kje ti lahko pomaga, sama sem namreč popolnoma nesposobna.

  in sicer je takole pri piromanu (http://piroman.blog.siol.net/) najdeš precej koristnih podatkov in tudi na večino vprašanj zna odgovorit, potem pa nudi siol tudi pomoč in sicer na http://pomoc.blog.siol.net/ kjer ti prav tako ekstremno hitro pomagajo, in ti eden od adminov vse razliži kako in kaj in tudi uredi kar lahko. še najbolje pa je za pomoč kar napisati mejl in sicer na blogi@siol.net, tako to delam jaz in je vedno po hitrih postopkih vse urejeno ;)

  lep pozdrav

 5. 5
  batabata
  24/05/2009 ob 10:31 PM

  O hvala tole pa so izcrpne informacije. :) Meni so tudi pomagali blog odpret, ker ga iz tujine nisem mogla… Toda se pa sedaj ze vec kot 10 dni matram sama neki in tok kot sedaj preklinjam ze dolgo nisem… ;) Pol stvari nimam pojma za kaj je.

  Hvala in lp iz Kaira

Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank